Tel Örgü Sistemleri

Tel Örgü Sistemleri

  • Tel Örgü
    Tel Örgü

Güvenlik gerektiren her yerde dayanıklı tel örgü kullanılır. Tel örgü kullanım alanları genelde çiftlikler, askeri alanlar, havaalanları, fabrika ambar ve depoları, parklar, bahçeler, otoyollar, sanayiler gibi koruma ve sınır belirleme amaçlı tüm alanlarda kullanılmaktadır.

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte tel örgüler de ihtiyaçlar ve zevkler doğrultusunda çeşitlilik kazanmıştır. Bahçe çevrelerinde, spor tesislerinde, özel kuruluşlarda, sanayilerde, askeri alanlarda, site çevrelerinde ve diğer güvenlik bölgelerinde yaygın olarak kullanılan tel örgülerin birçok türü bulunmaktadır.

Tel örgü yaptırmak isteyen kişiler ya da kurumlar dikenli, jiletli, kafesli gibi çeşitleri bulunan tel örgülerden kullanım amaçlarına en uygun tel örgü modelini seçmelidir. Tel örgüye hangi amaçla ihtiyaç duyulduğu ve kullanıcının beklentileri seçim aşamasında önemlidir. Kişiler tel örgü seçimlerinde mutlaka çitlerin ve tel örgülerin özellikleri konusunda uzman olan kişilerden bilgi almalı, seçimlerini bu doğrultuda gerçekleştirmelidir. Üründe kullanılacak malzemeler de uygulanılacak alanın koşullarına uygun olmalıdır. Özellikle darbelere, hava şartlarına karşı dirençli tel örgü ve çitler tercih edilmelidir.

  • Rabis Tel
    Rabis Tel

RABİS TELİ Yüzey gerilimini azaltıp sonradan oluşacak çatlakları engellemek için kullanılır. Uygulanacak harcın niteliği ve kalınlığına göre genişletilmiş metalden oluşur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hemen Ara